SuperCabin bouwt mee aan het wonen van morgen: sociaal, duurzaam en modulair​

De Tuinstudio van SuperCabin, compleet met ruime woonkamer, slaapkamer en badkamer.

SuperCabin ontwerpt en realiseert droomplekken om in te wonen, werken of recreëren. Hoe ziet jouw cabin eruit?

SuperCabin werd opgericht in 2021 door Buitens en Daily Cabin om onze gedeelde droom te realiseren: een tiny house voor iedereen.

Wij maken sfeervolle, modulaire en betaalbare tiny houses die op vrijwel iedere locatie geplaatst kunnen worden.

Daily Cabin heeft sinds 2020 ervaring met het bouwen van betaalbare en goed doordachte tiny houses. SUPER voegt hier ervaring in het vormgeven en realiseren van sfeervolle plekken en producten aan toe. Samen maken we het plaatje compleet.

De SuperCabin is geschikt voor verschillende soorten gebruik, waaronder vakantiehuis, tuinkantoor, mantelzorgwoning of tuinvilla.

Door de tiny houses grotendeels in onze werkplaats te bouwen, kunnen we de werkzaamheden op locatie tot een minimum beperken.

Neem een kijkje bij onze modellen of op de materialenpagina om te zien wat we al eerder gebouwd hebben. Heb je een vraag, wil je een cabin kopen of gewoon even sparren, neem dan gerust contact met ons op en kom zeker even kijken bij ons in de werkplaats.

De tiny house modellen
van SuperCabin

Wij zijn SuperCabin. Wij bouwen droomplekken.

Het ontwerp van onze cabins is basic & natuurlijk. Veel hout, veel glas, dus veel licht. Buiten komt binnen, binnen voelt buiten. Het wordt jouw cabin, dus er is ruimte voor eigen ontwerp. Zo is er veel vrijheid in waar de ramen en deuren geplaatst kunnen worden. Met onze ervaring in tiny houses weten we echter ook welke indelingen (ook op de lange termijn) goed werken, dus in basis houden we vast aan een aantal beproefde indelingen.

De keuken, douche en wc zijn basic & verzorgd. Vloerverwarming, ventilatie met warme-terug-winning, wandradiator en split/airco zijn optioneel.  Daarnaast kunnen wij ook nog een vlonder, veranda en buitenkeuken plaatsen, om het plaatje compleet te maken.

Heb je voor jouw project een onderstel (met of zonder wielen) nodig? Ook dat is geen probleem.

Last but not least: op het dak van de cabin zijn vier haken bevestigd, waardoor deze te tillen is en overal geplaatst kan worden waar een kraan kan komen!

Na drie jaar de mooiste projecten samen te hebben opgeleverd, hebben we de keuze gemaakt om ons beide nog meer te richten op waar we goed in zijn. De samenwerking blijft, maar ieder vanuit zijn eigen specialiteit: Daily Cabin als leverancier van betaalbare modulaire cabins en Buitens (voorheen SUPER) als inrichter van buitenplekken met tiny houses. Mocht je SuperCabin nog een bericht willen sturen kan je ons mailen.