Een tiny house kopen? Bekijk de modellen van SuperCabin

Wil je een tiny house kopen? SuperCabin bouwt modulaire cabins op maat om in te wonen, werken of recreëren. Zoek je een cabin tussen de 14m2 en 70m2? Wij hebben een fijne vakantiewoning van 21m2 of tuinstudio van 14m2. Door onze modulaire cabins te koppelen, kunnen we een ruimte zo groot maken als jij wilt.

Het ontwerp van onze cabins is basic & natuurlijk. Veel hout, veel glas, dus veel licht. Lees meer over onze materialen.
Buiten komt binnen, binnen voelt buiten. Het wordt jouw cabin, dus er is ruimte voor eigen ontwerp. Zo is er veel vrijheid in waar ramen en deuren geplaatst kunnen worden. Met onze ervaring in tiny houses weten we echter ook welke indelingen (ook op de lange termijn) goed werken, dus in basis houden we vast aan een aantal beproefde indelingen.

Heb jij zelf al ideeën hoe jouw droomplaatje eruit ziet of wil je eerst nog inspiratie opdoen? We denken graag met je mee. Neem gerust contact met ons op.

Tiny house kopen van SuperCabin

Tuinstudio 14m2

De Tuinstudio van SuperCabin is een Tiny House van 14m2. Ruimte voor 2 personen, gemaakt van Douglas hout, met een ruime woonkamer, slaapkamer & complete badkamer.

Een Tiny House van 21m2 gemaakt door SuperCabin

Vakantiehuis 21m2

Een ruim vakantiehuis met slaapplek voor twee personen, badkamer, keuken en Douglas vlonder.

Twee SuperCabins naast elkaar waarop onze materialen goed zichtbaar zijn. Douglas gevelbekleding en een Douglas vlonder.

Do it yourself cabin

De do-it-yourself cabin is het instapmodel van SuperCabin. Dit model biedt de basis voor een tiny house van minimaal 14m2. Je kunt een aantal van deze cabins aan elkaar koppelen om zo meer ruimte te creëren.

Een Tiny House kopen van SuperCabin, het tiny house is 35m2 ruim.

Tuinvilla 35m2

Een luxe tiny house van SuperCabin, de Tuinvilla. 35m2 ruim met twee slaapkamers, ruime woonkamer, vrijstaande keuken & een grote vlonder met veranda.

Tiny House Kopen? De SaveCabin van 35m2 met plastic gevelbekleding.

SaveCabin 35m2

De SaveCabin is een model van SuperCabin in samenwerking met Save Plastics. De gevelbekleding is gemaakt van gerecycled plastic. In een huisje weten we meer dan 900 kilo kunststof te verwerken wat voorkomt dat dit op de afvalhoop beland.

Het Buitenshuis van SuperCabin. Een tiny house welke voldoet aan het bouwbesluit en de BENG-norm.

Buitenshuis 22m2

In ontwikkeling: Het Buitenshuis. Ontworpen om modulair en circulair te zijn en te kunnen voldoen aan het bouwbesluit. Het Buitenshuis biedt met z’n open uitstraling, grote ramen en ruime vlonder een bijzonder stijlvolle tiny house ervaring.

FAQ

We bouwen bij SuperCabin modulair, dat betekent dat we het zo groot of klein kunnen maken als je zelf wilt. de kleinste versie is 14m2, en de grootste is 70m2.

Bij de verschillende modellen staat een prijs, deze prijs geeft een indicatie. Omdat we samen jouw tiny house ontwerpen en daarin alle wensen meenemen zullen we ook altijd een offerte op maat maken. Je kan een afspraak inplannen en de mogelijkheden bespreken. Vanuit dat gesprek kunnen we tekeningen en een offerte opmaken.

De keuken, douche en wc zijn basic & verzorgd. Vloerverwarming, ventilatie met warme-terug-winning, wandradiator en split/airco zijn optioneel.  Daarnaast kunnen wij ook nog een vlonder, veranda en buitenkeuken plaatsen, om het plaatje compleet te maken.

De levertijd van een SuperCabin zit momenteel op zo’n 3 maanden, die periode gaat in vanaf de eerste aanbetaling.

Dat kan zeker, je bent welkom! We hebben een werkplaats in Velp en Utrecht. In Utrecht zit ook ons kantoor met ontwerpers. Stuur een mail om een afspraak in te plannen.

Na drie jaar de mooiste projecten samen te hebben opgeleverd, hebben we de keuze gemaakt om ons beide nog meer te richten op waar we goed in zijn. De samenwerking blijft, maar ieder vanuit zijn eigen specialiteit: Daily Cabin als leverancier van betaalbare modulaire cabins en Buitens (voorheen SUPER) als inrichter van buitenplekken met tiny houses. Mocht je SuperCabin nog een bericht willen sturen kan je ons mailen.