De Tiny House modellen van SuperCabin

Wil je een tiny house kopen? SuperCabin bouwt modulaire cabins op maat om in te wonen, werken of recreëren. Soms klein en soms krijgt het project een eigen straatnaam. Zoek je een cabin tussen de 14m2 en 70m2? Wij hebben een fijne vakantiewoning van 21m2 of tuinstudio 14m2. Door onze modulaire cabins te koppelen kunnen we het zo groot maken als jij wilt. En wil je een vlonder, veranda, (buiten)keuken, complete inrichting of een onderstel met wielen. Dat is allemaal geen enkel probleem.

Heb jij zelf al ideeën hoe jouw droom plaatje eruit ziet of wil je eerst nog inspiratie opdoen? We denken graag met je mee. Neem contact met ons op.

Een compleet Tiny House kopen al vanaf €29.500,-

Tiny house kopen van SuperCabin

Tuinstudio 14m2

De Tuinstudio van SuperCabin is een Tiny House van 14m2. Ruimte voor 2 personen, gemaakt van Douglas hout, met een ruime woonkamer, slaapkamer & complete badkamer.

Een Tiny House van 21m2 gemaakt door SuperCabin

Vakantiehuis 21m2

Een ruim vakantiehuis met slaapplek voor twee personen, badkamer, keuken en Douglas vlonder.

sociaal, duurzaam en modulair - een Tiny House van SuperCabin - word1

Tuinvilla 35m2

Een SuperCabin van 35m2 met twee slaapkamers, ruime woonkamer, vrijstaande keuken & een grote vlonder met veranda.

sociaal, duurzaam en modulair - een Tiny House van SuperCabin - word1

SaveCabin 35m2

De SaveCabin is een model van SuperCabin in samenwerking met Save Plastics. De gevelbekleding is gemaakt van gerecycled plastic. In een huisje weten we meer dan 900 kilo kunststof te verwerken wat voorkomt dat dit op de afvalhoop beland.

We horen graag van je

Kunnen we je ergens mee helpen? Wil je een bezichtiging inplannen, eerst meer informatie ontvangen of iets anders? We horen graag van je.

Wil je direct contact?

Bel 030 244 3627