De Tiny House modellen van SuperCabin

SuperCabin bouwt modulaire cabins op maat om in te wonen, werken of recreëren. Soms klein en soms krijgt het project een eigen straatnaam. De kleinste cabin is 14m2 en is al ruim genoeg voor een fijne vakantiewoning of tuinstudio. Door onze modulaire cabins te koppelen kunnen we het zo groot maken als jij wilt. En wil je een vlonder, veranda, (buiten)keuken, complete inrichting of een onderstel met wielen. Dat is allemaal geen enkel probleem.

Heb jij zelf al ideeën hoe jouw droom plaatje eruit ziet of wil je eerst nog inspiratie opdoen? We denken graag met je mee. Neem contact met ons op.

sociaal, duurzaam en modulair - een Tiny House van SuperCabin

Super21 – Tuinhuis

De Super21 is ruim genoeg voor een badkamer, woonkamer, studeer hoek, keuken en een badkamer.

Afmetingen van een Tiny House

We bouwen onze Tiny Houses modulair, dat betekend dat we verschillende modules aan elkaar kunnen schakelen. De basis module is 600 bij 240cm en heeft binnen 14m2 ruimte, daarnaast hebben we nog 3 verschillende modules. Een langwerpige van 600x120cm, een (bijna) vierkante van 300x240cm en een kwart module van 120x240cm. We kunnen dus al vanaf 14m2 een Tiny House bouwen tot zo groot als je zelf wilt. Onze ontwerpers denken graag met je mee.

Wat kost een Tiny House

De prijs van een SuperCabin met een badkamer en vloer begint al bij €24.000 excl. btw. We willen voor iedereen de SuperCabin bereikbaar en toegankelijk maken. Het liefst zouden we ons tiny house voor “€1,-“ willen aanbieden. Helaas is dit nog niet haalbaar omdat wij hier nog van moeten leven. 

De levertijd

We beginnen altijd met een bezichtiging in onze werkplaats in Utrecht of Arnhem of op onze camping in Andijk (bij Enkhuizen). We gaan in gesprek hoe jouw perfecte Tiny House eruit ziet en ingericht moet worden, vervolgens maken we een tekening en een offerte. Na dit traject en de eerste aanbetaling kunnen we de bouw inplannen en kunnen we al vanaf 12 weken leveren.