Het Buitenshuis van SuperCabin. Een tiny house welke voldoet aan het bouwbesluit en de BENG-norm.

Wij zijn een nieuw tiny house aan het ontwikkelen: het Buitenshuis. Dit tiny house is vanaf de basis ontworpen om modulair en circulair te zijn en om te kunnen voldoen aan het bouwbesluit/bbl, zo krijg je bijvoorbeeld een zeer hoge isolatiewaarde. De basis is te koppelen en alle wanden zijn flexibel in te delen. Alle materialen zijn op lange termijn herbruikbaar of recyclebaar. De gekozen materialen en leveranciers sluiten volledig aan bij onze doelstellingen om eco positief te werken.

Het Buitenshuis is voor alle toepassingen geschikt: woonhuis, tuinhuis, vakantiewoning of tuinstudio. Binnen deze verschillende toepassingen biedt het ontwerp alle vrijheid. Vanuit de ontwerptafel denken we samen na over waar wanden en ramen te plaatsen en of er bijvoorbeeld een vlonder of veranda gewenst is. Zo is de uitstraling en inrichting helemaal naar jouw wens.

Lees hier meer over onze materialen

Tuinhuis.
Woonhuis.
Buitenshuis.

Andere tiny house
modellen van SuperCabin

Tiny house kopen van SuperCabin

Tuinstudio 14m2

De Tuinstudio van SuperCabin is een Tiny House van 14m2. Ruimte voor 2 personen, gemaakt van Douglas hout, met een ruime woonkamer, slaapkamer & complete badkamer.

Een Tiny House van 21m2 gemaakt door SuperCabin

Vakantiehuis 21m2

Een ruim vakantiehuis met slaapplek voor twee personen, badkamer, keuken en Douglas vlonder.

Na drie jaar de mooiste projecten samen te hebben opgeleverd, hebben we de keuze gemaakt om ons beide nog meer te richten op waar we goed in zijn. De samenwerking blijft, maar ieder vanuit zijn eigen specialiteit: Daily Cabin als leverancier van betaalbare modulaire cabins en Buitens (voorheen SUPER) als inrichter van buitenplekken met tiny houses. Mocht je SuperCabin nog een bericht willen sturen kan je ons mailen.