Twee SuperCabins naast elkaar waarop onze materialen goed zichtbaar zijn. Douglas gevelbekleding en een Douglas vlonder.

Do it yourself cabin

Ben je zelf handig en wil je je cabin helemaal naar eigen wens inrichten? Dan is de do-it-yourself cabin een goede optie! Wij leveren een ‘kale’ cabin waarin je zelf aan de slag kunt met je badkamer, keuken, toilet, sauna of wat je ook maar voor je ziet in jouw tiny house. Deze cabin leveren we standaard met afgewerkte binnen- en buitenkant en je kunt de posities van ramen en deuren kiezen. Een toffe basis voor een handige klusser!

Lees hier meer over onze materialen

Een 'kale' cabin kopen en zelf aan de slag gaan

Andere tiny house
modellen van SuperCabin

Tiny house kopen van SuperCabin

Tuinstudio 14m2

De Tuinstudio van SuperCabin is een Tiny House van 14m2. Ruimte voor 2 personen, gemaakt van Douglas hout, met een ruime woonkamer, slaapkamer & complete badkamer.

Een Tiny House van 21m2 gemaakt door SuperCabin

Vakantiehuis 21m2

Een ruim vakantiehuis met slaapplek voor twee personen, badkamer, keuken en Douglas vlonder.

Na drie jaar de mooiste projecten samen te hebben opgeleverd, hebben we de keuze gemaakt om ons beide nog meer te richten op waar we goed in zijn. De samenwerking blijft, maar ieder vanuit zijn eigen specialiteit: Daily Cabin als leverancier van betaalbare modulaire cabins en Buitens (voorheen SUPER) als inrichter van buitenplekken met tiny houses. Mocht je SuperCabin nog een bericht willen sturen kan je ons mailen.