Tiny house kopen van SuperCabin

De Tuinstudio is de kleinste SuperCabin die we maken. Op die 14 m2 is ruimte voor alle basics: een slaapbank of tweepersoonsbed van 140cm en een badkamer met zwevend toilet, wasbak en douche. De ramen en openslaande deuren kunnen in overleg op een andere plek ingebouwd worden.

Lees hier meer over onze materialen

De Tuinstudio van SuperCabin is een tiny house van 14m2, compleet met badkamer.

Andere tiny house
modellen van SuperCabin

Een Tiny House van 21m2 gemaakt door SuperCabin

Vakantiehuis 21m2

Een ruim vakantiehuis met slaapplek voor twee personen, badkamer, keuken en Douglas vlonder.

Twee SuperCabins naast elkaar waarop onze materialen goed zichtbaar zijn. Douglas gevelbekleding en een Douglas vlonder.

Do it yourself cabin

De do-it-yourself cabin is het instapmodel van SuperCabin. Dit model biedt de basis voor een tiny house van minimaal 14m2. Je kunt een aantal van deze cabins aan elkaar koppelen om zo meer ruimte te creëren.

Na drie jaar de mooiste projecten samen te hebben opgeleverd, hebben we de keuze gemaakt om ons beide nog meer te richten op waar we goed in zijn. De samenwerking blijft, maar ieder vanuit zijn eigen specialiteit: Daily Cabin als leverancier van betaalbare modulaire cabins en Buitens (voorheen SUPER) als inrichter van buitenplekken met tiny houses. Mocht je SuperCabin nog een bericht willen sturen kan je ons mailen.