Een Tiny House kopen van SuperCabin, het tiny house is 35m2 ruim.

Door twee hele en een halve cabin aan elkaar te schakelen ontstaat er een hele fijne en luxe tiny house van 35m2 voor 4 personen. In de achterste cabin zijn twee gescheiden slaapkamers gemaakt met ieder een tweepersoons bed.

Badkamer, toilet en overloop zijn slim gepositioneerd om vanuit de slaapkamers door te kunnen steken naar de ruime huiskamer met houtkachel en vrijstaande keuken. De leefruimte wordt buiten nog eens verdubbeld door een ruime overdekte vlonder. En voor het ultieme buitenleven gevoel: een buitendouche.

Lees hier meer over onze materialen

Een luxe Tiny House met grote Douglas vlonder

Andere tiny house
modellen van SuperCabin

Tiny house kopen van SuperCabin

Tuinstudio 14m2

De Tuinstudio van SuperCabin is een Tiny House van 14m2. Ruimte voor 2 personen, gemaakt van Douglas hout, met een ruime woonkamer, slaapkamer & complete badkamer.

Een Tiny House van 21m2 gemaakt door SuperCabin

Vakantiehuis 21m2

Een ruim vakantiehuis met slaapplek voor twee personen, badkamer, keuken en Douglas vlonder.

Na drie jaar de mooiste projecten samen te hebben opgeleverd, hebben we de keuze gemaakt om ons beide nog meer te richten op waar we goed in zijn. De samenwerking blijft, maar ieder vanuit zijn eigen specialiteit: Daily Cabin als leverancier van betaalbare modulaire cabins en Buitens (voorheen SUPER) als inrichter van buitenplekken met tiny houses. Mocht je SuperCabin nog een bericht willen sturen kan je ons mailen.