Een Tiny House van 21m2 gemaakt door SuperCabin

Vakantiehuis 21m2

Een vakantiehuis met Douglas vlonder! Het vakantiehuis van 21m2 is ingericht met een ruime woonkamer, slaapkamer, luxe keuken en badkamer voorzien douche en zwevend toilet. Het vakantiehuis wordt optioneel opgeleverd met een Douglas vlondervloer. Door de dubbele openslaande deuren krijgt het huis een echt buiten gevoel.

Lees hier meer over onze materialen

Volledig modulair tiny house met Douglas vlonder.

Andere tiny house
modellen van SuperCabin

Tiny house kopen van SuperCabin

Tuinstudio 14m2

De Tuinstudio van SuperCabin is een Tiny House van 14m2. Ruimte voor 2 personen, gemaakt van Douglas hout, met een ruime woonkamer, slaapkamer & complete badkamer.

Twee SuperCabins naast elkaar waarop onze materialen goed zichtbaar zijn. Douglas gevelbekleding en een Douglas vlonder.

Do it yourself cabin

De do-it-yourself cabin is het instapmodel van SuperCabin. Dit model biedt de basis voor een tiny house van minimaal 14m2. Je kunt een aantal van deze cabins aan elkaar koppelen om zo meer ruimte te creëren.

Na drie jaar de mooiste projecten samen te hebben opgeleverd, hebben we de keuze gemaakt om ons beide nog meer te richten op waar we goed in zijn. De samenwerking blijft, maar ieder vanuit zijn eigen specialiteit: Daily Cabin als leverancier van betaalbare modulaire cabins en Buitens (voorheen SUPER) als inrichter van buitenplekken met tiny houses. Mocht je SuperCabin nog een bericht willen sturen kan je ons mailen.