Modulaire cabins op maat om in te wonen, werken of recreëren.

Wij zijn een veelzijdig team van festival-, interieur en productontwerpers, timmermannen, engineers en campingeigenaren. We zijn huttenbouwers, kampeerders en liefhebbers van grote kampvuren en pizza’s uit eigen pizzaoven. Liefst gebakken samen met veel vrienden en familie op lange avonden zonder tijd. Op mooie buitenplekken. En we zijn ondernemers. We maken waar we over praten en het liefst voor iedereen.

Dus dat doen we nu. We maken sfeervolle, modulaire cabins met verschillende ingrediënten voor binnen en buiten. Iets voor jouw droomplek? Contact ons gerust en kom de SuperCabin zelf ervaren.

Ons algemene e-mailadres is info@supercabin.nl en je kan ons telefonisch bereiken op 030 244 3627

Tiny House Kopen? Deze SuperCabin van 21m2 is gebouwd op een ponton.

Het team van SuperCabin

Thijs de Boer

Maarten de Jongh

Teun de Jongh

Koen van de Meent

Isa Stoffels

Jasper Willemse

Rinke Wils

Marieke Zigmans

Na drie jaar de mooiste projecten samen te hebben opgeleverd, hebben we de keuze gemaakt om ons beide nog meer te richten op waar we goed in zijn. De samenwerking blijft, maar ieder vanuit zijn eigen specialiteit: Daily Cabin als leverancier van betaalbare modulaire cabins en Buitens (voorheen SUPER) als inrichter van buitenplekken met tiny houses. Mocht je SuperCabin nog een bericht willen sturen kan je ons mailen.